vineri, 20 noiembrie 2009

Pentru ca Ei fac parte din mine..


Familie...Armonie,intelegere,mama,tata,sora,incurajare,dorinta de a depasi propria conditie,oameni,Simple zambete,rasete colorate,joc,dorinta,aspiratie,cautare,regasire,placere de a comunica,certuri,ironii,calculator,indiferenta,incruntari fine de sprancene,curiozitate,ascunzisuri,subtilitate,descoperire,rutina,lacrimi,veselie,pace,intelegere,armonie,familie.
MAMA? Mierea..Dulceata...Borcanul cu zacusca scos pe birou..o fata simpla,o coala nepictata de machiaj...
Urme de riduri...Zambet cald...Duiosie...Miros de "nani"...Esarfa parfumata...roseata din obraji...parul cret...prajituri...un "Mami, imbratiseaza-ma!Mi-e frica!E intuneric!"...costumul cel verde...cerceii...o pereche de blugi...pantofii cei negrii cu toc...invalmaseala de hartii...birou...10 ore...privire dulce..SOMN.
Teama...Framantare...Maini muncite...Tipete melodioase...Dorinta de evadare...Vise.Iubire..invalmaseala de hartii...alte 10 ore...ochi obositi...un "Mami,mai ai ceva dulce?"...Zambet.Ochi de copil...
Acasa...Cumparaturi.

TATA? Cafeaua dulce si amra...Ultimul fum de tigara...Inca un ultim fum de tigara...Si inca unul...Dezordine...Sosete negre si albastre...costum..aspiratie...iubire..suflet ascuns...incredere...speranta...incurajare...inima...subtilitate..pedeapsa..recompensa..Joc.
Copilarie...Leagan...Sanie...Mos Craciun...Zapada...Meciuri de fotbal...Dorinnta..Matametatica..Sah.
Miros de tutun...Caldura..."Tati este soba"...calatorie..."Tati cand ne mai plimbam?"..
Dragoste...Munca...Familie..Zambet trist.Simt al umorului.

Sora? Energie...Spirit vesel.Certuri.Iubire.Gelozie.Vise.Ambitie.Sah.Prieteni.Placere de a comunica.Incredere mare de sine.Carti.Rasete.Glume.Un "Georgi,iar mi-ai luat creioanele?Ti-am zis de atatea ori sa nu mai umblii prin ele!"...Caiete.Carti...Imprastiate pe masa.Creioane colorate.Roz..Mov.

Un comentariu:

Get. spunea...

sicriu_ambulant