vineri, 19 iunie 2009

Diferit...

Am lipsit putin timp,iar in acest timp lucrurile s-au schimbat atat de mult!Prietenii isi fac alti prieteni,care odata ti-au fost si ei prieteni.Te uiti nedumerit spre ei,le urmaresti cu atentie fiecare gest,fiecare cuvant in plus,iar gandul te duce la ce a fost odata.Te cuprinde melancolia si privesti trist..In gol...Deodata te intreaba:"Ce se intampla?",iar tu ca intotdeauna spui "Nimic..",oricum nu vor intelege.Ii privesti cum rad impreuna...Acel ras zgomotos,care iti inunda urechile in intregime...Acel ras care te deprima mai mult decat sa te inveseleasca.Iti par schimbati.Nu poti realiza ce se intampla...Daca chiar sunt ei..Aceiasi... nu mai sunt aceiasi pe care i-ai cunoscut..Sau poate,mai bine zis,nu sunt aceiasi pe care ti i-ai imaginat.Timpul a trecut...Nu va mai fi nimic la fel!

Zambete false..Ganduri demonice...Visele tale la mana altor persoane.Ele fac ceea ce ti-ai dorit tu cel mai mult.:) Cand te gandesti la ele,te vezi pe tine...Joaca rolul pe care tu trebuia sa il joci.
Iar tu ce faci?Iti spui ca asta e viata si mergi mai departe.Ai observat ca ai cate ceva de invatat din fiecare.Tot ce trebuie este sa astepti!Va urma si timpul tau sa fi fericit!Trebuie doar sa lupti!

Un comentariu:

damytzix spunea...

de multe ori o prietenie o pierzi din prostie..apoi regreti...