marți, 1 septembrie 2009

Poate ceva nesemnificativ..

Simt nevoia sa scriu..Asta cred.Adica altceva nu as putea face in aceasta situatie.Sa ma descarc cuiva mi se pare o tampenie.Ala nu are nici un interes sa ma asculte pe mine.Doar eu is aia pe care o intereseaza asta,insa am un motiv macar.Ce motiv?Ca vreau sa devin psiholoaga cica.Cum m-am hotarat sa fac asta?Simplu.Am trecut printr-o frumoasa depresie,iar in timpul acesteia m-am gandit ca ar fi bine sa citesc despre ce se intampla cu mine pentru ca ma gandeam ca poate as face cumva sa imi controlez reactiile mele nebunesti si tentatiile de suicid,pentru ca nu era normal,deoarece nu mai patisem aia in viata mea.Asa ..Si m-am interesat eu frumusel si HOPA! :O A inceput sa mi se para interesanta si sa imi placa si am inceput sa citesc tot mai mult spre surprinderea mea,ca eu defel nu prea citeam.:)) Asta a fost primul pas spre hotararea de a practica o asemenea meserie..Al doilea pas ar fi ca iubeam oamenii si poate inca ii mai iubesc,insa asta nu mai conteaza.Al 3 lea motiv pe care l-am gasit dupa ceva timp a fost ca tara asta si nu numai, e plina de oameni care au niste conceptii despre viata de tot CACATUL si gresesc mult cu asta...Au o gandire prea conformista!Se lasa usor manipulati ! Iar in scoli nimeni nu ii invata pe elevi sa isi dezvolte creativitatea,sa invete sa fie cat mai originali,cat mai non-conformisti pentru a veni pe viitor cu idei noi,pentru a crea.Noua asta ne lipseste:CREATIVITATEA! Cei mai tampiti oameni sunt astia cu invatamantul pentru ca de la ei pornesc felurite de oameni.Ei cred cumva ca ofera un viitor mai bun tinerilor punandu-i sa invete lucruri de care poate chiar nu au nevoie. ajungand in situatia sa toceasca doar pentru simplul fapt de a avea o Nota mare ca sa se laude si ei la ai lor ca a intrat nu stiu la ce liceu sau facultate.In fine..Tot ceea ce vreau sa fac este sa schimb conceptia unor oameni in anumite privinte,iar aceste conceptii ale lor ustura rau de prostie..Adica asta e parerea mea.Nu ca ma consider eu cine stie ce desteptaciune,ca nu sunt,dar nu prea suport anumite chestii din lumea de astazi si vreau sa fac ceva pentru viitor.>:) Sa fiu ceva gen: SUPERMan :))) Salvatorul de inimi si minti.>:) Eh :-j Iar dadui in tampenii.:))
Deci in concluzie:Consider ca nu m-am nascut degeaba si voi face ceva pentru ca viitorul oamenilor sa fie unul bun.Stiu ca visez mult si ca momentan vbesc ca un candidat la alegere,insa ce conteaza?:)) Asa ma vad eu.Speciala poate.:>

4 comentarii:

Omul-Ancoră spunea...

Cand suntem adolescenti vrem sa schimbam lumea, e prea misto, as vrea sa am inca o data 15 -16 ani.

Nume fals spunea...

:))) Ma simt pitica maaa [-(
>:P
Nu mai spune asta.:))
Im iplace sa visez.8->
Si toti visam.:D

Anonim spunea...

Shi eu ma simt superman :)) .....dar la mn e ciudat...ca se intampla mai tot timpul ...deci dak stai sa te gandesty...... "yes.... i Am Crazy...and Yes!!! ....my reality is just diferent then urs :))" marog....... important e sa trayesty cu un scop.....shi sa te simtzi bn in acelashi timp .... continua sa scrii..cate tai >:)

Geoh spunea...

Aoleu ....nici nu-mi vine sa cred ca eu am postat la sf "cate tai"
But what so ever mesajul e inca acelashi
Eshty ceea ce vrey u sa fii
Nimeni nu poate alege asta in Locul tau
si Da u trayeshty cu un scop si acela e sa aduci lumina si pacea in vietiile oamenilor
Keep it up mai >:D<